Hej alla medlemmar

Jag har valt att lämna styrelseuppdraget efter18 år i Virvelvindens styrelse. De senaste 10 åren varit ordförande. Det har både varit en utmaning, roligt och berikande att fått var med och påverka och utveckla föreningen åt det moderna hållet och ändå bevara gammeldansen men till modernare musikstil och dans. Mycket har gjorts under dessa tio åren tillsammans med er medlemmar, styrelsen, dansledare och alla orkestrar som har spelat upp till dans på lördagskvällarna Detta hade inte varit möjligt utan alla er . Vi ses på lördagskvällar och danskurserna. Tack för ordet.

Passar på att hälsa Virvelvindens nya ordförande Lena Andersson välkommen samt övriga styrelsemedlemmar till ett nytt arbetsår.

Hälsningar och kram från Ann-Marie

Bild

Vi ses lördagdans och kursdans framöver

Lämna ett svar