Trevlig Påsk På Er Allla

Glad Påsk! Påskmånen glimmar på hela påskveckan och är riktigt gul.Man gläder sig åt våren som har kommit, det är väl väldigt kul.

Ännu bättre hade det varit  om vi  fått  gå dans! Tyvärr vi får vänta ! Ingen dans långfredag.

 Glad påsk på er alla  Njut av sol och påskmaten

Önskar vi styrelsen    

Tusen tack för du har löst medlemskort för 2021.

Vi i styrelsen är både tacksamma och ödmjuka för att så är många som har löst medlemskap 2021, 77 personer. Samma tacksamhet riktas till våra sponsorer.  Det visar att ni har en framtidstro för Virvelvinden och  till ett dans -och nöjeslivet efter Covid-19 har bekämpats.  Det är så man blir tårögd!  Det ger hopp både för er dansare, våra dansorkestrar, sponsorer och Virvelvinden som förening. Tack alla ni som stödjer Virvelvinden.        

Vi har alla påverkats av pandemin på något sätt.  Det har blivit kvällspromenader med kursdansarna som har fått mail om tid och plats varje vecka. Virvelvindens styrelse har haft styrelsemöte via mail Det senaste mötet 20/2 var ute i det fria. Nästa möte blir april, planeringsmöte inför årsmötet.  Var rädda om er.

Hälsningar från  styrelsen i Virvelvinden/Ann-Marie

Dancing

 

5 trallande dansare

Tisdag 12/1 kl 18:15 starta vi med kvällspromenader

Hej på er allesammans!

För många har det varit annorlunda julfirande ute i naturen med nära och kära. Julmeny: grillad korv med bröd,varm chokladdryck och glögg. Oj vad tiden går fort trots allt!  Tisdag 12/1 kl 18:15 starta vi med kvällspromenader. Alla kursdeltagare får information via mejl. Har du inte fått information ang promenader på din mejl. Ring eller skicka mejl /sms till mig

Vi går framåt mot ljusare tiderVår

Hälsningar Styrelsen

Ann-Marie

 

 

Virvelvindens framtid. Dans,medlemskort och årsmöte

Till alla våra medlemmar och dansare  

Hoppas det är bra med er! Att vi längtar efter dansen och gemenskapen är väl ingen hemlighet, för så känner nog många av oss. Lördagsdans och danskurs ser ut att dröja ett tag till. Det gäller hålla ut.För en positiv framtidstro har vi bokat in dans och kurskvällar 2021. Just nu ser vi en liten ljusning framåt januari med förhoppning om att Covi-19 vaccinationer kan kommer igång.Det gäller att vi alla följer utvecklingen av Covi-19 och Folkhälsomyndighets restriktioner.

Dags att lösa medlemskort. Har vi i inga medlemmar 2021 = inget årsmöte. Många av våra dansare bruk lösa medlemskort på juldansen Annandagen. Tyvärr inte i år, det elaka lilla viruset gråvitt med röda kantareller har bromsat! Vi hoppas att ni vill fortsätter att vara medlem i vår förening och stötta med ert medlemskap

Årsmöte hoppas vi på något sätt kunna hålla, bruka vara i sista vecka i januari så blir det inte. Vi återkommer med tid och datum och hur det ska anordnas. Vi hoppas på att ni fortsätter vara kvar i Virvelvinden och löser medlemskort 2021 trots vi inte vet när verksamheten kommer i gång och vi kan erbjuda er danskurser och danskvällar. Vi välkomnar så väl tidigare som nya medlemmar till Virvelvinden dansförening.

För lösa medlemskort 2021 Betalar ni in 100kr på BG 761-1130  eller Swish nr 1234239810 ange för och efternamn och ort. Det fysiska medlemskorten löser vi på något sätt hör av er med ett sms till Kjell 0768665040 eller mail kjell_olsson@telia.com

Vi i Virvelvindens styrelse önskar er en riktigt GOD Jul

       

Hoppas vi snart ses

 

Dans innehåller så mycket. Covid-19 bromsar

Hej på er alla!

Oj vad tiden går fort tros allt! Visst saknar vi dansen? Den innehåller så mycket,ta den  sociala biten att få träffas, motionen för både kropp och knopp, samtidigt har man förbaskat roligt. Därtill att få lära nya danser, träna koordination och tänka rätt. Ja, superlativen kan bli många.

Hösten fortsätter att präglats av Covid-19 pandemin och restriktioner. Just nu har pandemin eskalerat. Virvelvinden saknar alla er dansare/medlemmar som är trevliga goa människor. Vi i styrelsen funderar mycket över om det skulle vara möjligt att anordna någon slags träff utan dans. Eftersom allt tog tvärt slut över en natt i våras. Det blev varken kursavslutning, långfredags dans eller logdans och inga aktiviteter i höst. Det är en ryslig sjukdom som hela världen har drabbats av. Har tidigare skrivit om ta chansen att  promenader i grupp. Tisdagsgruppen är det 9-11 personer som går oavsett hur väder är 50 min i olika miljöer. Onsdagsgruppen har lags ner för få deltagare. Har ni idéer och förslag kontakta oss i styrelsen. Pandemin tycks hålla i flera månader framöver. Var rädda om er och varandra.

Håll i och håll ut! Hälsningar från styrelsen i Virvelvinden/Ann-Marie

Avslutar med några minnen från höst dansen 2015                                                                                                                                         Väldoftande tvålbord                  Dans

Bet lykta

 

Inställda danskurser och lördagsdans. Tillsammans med tryggt avstånd promenera vi

Eftersom läget är som det är och inga danser eller kurser kommer att bli av under hösten Samtidigt som många av oss längtar efter leva som vi gjorde innan pandemin, att få dansa! Då var det några tjejer i föreningen som tänkte att något måste vi göra. Natursköna promenader ca 50 min varje tisdag start kl 18:30 ingen föranmälan. Byte av promenadrunda var 14dag. Mail skickades ut till tisdag och onsdagsgruppen.

Premiär 15/9 samling på Färjestad boställe. 6 personer kom. Det blev en trevlig och naturskön promenad.Vi gick igenom ett stort jordbrukslandskap och fick se både rådjur, vildsvin och andra småkryp. Det var ett strålande sensommar väder.  Promenaden och gemenskapen gav både en  energikick och naturupplevelse.  22/9 promenad kan jämställas med förra. 8 personer dök upp

Nästa promenad 29/9 då ses vi och utgår från Gantofta på parkeringen vid Råådalen kl 18:30. Välkomna

Håll i och håll ut!

Hälsningar

Ann-Marie.

 

Inställda danser

Hej på er alla dansare!

Kliar det i kroppen efter få komma i gång med att dansa, att skratta ihop och den sociala gemenskapen och kvällsmotionen? Tyvärr, det blir ingen dans i höst. Danskurserna är inställda och lördagsdansen 3/10 och 7/11 är också inställd. Än är inte dansen Annandag jul 26/12 inställd. Vi kan hoppas på att folkhälsomyndigheterna släpper på restriktionerna innan dess. Skulle det bli att det blir fritt fram tidigare försöker vi fixa till en danskväll och kursdans. Vi saknar er alla dansare. Men, det gäller att hålla ut. Dess då roligare blir det när pandemin är över. Kommer ni på något roligt vi kan göra med Covid-19 avstånd så hör av er

Vi följer Folkhälsomyndigheternas råd och anvisningar.

Varma hälsningar från styrelsen och dansledarna

Vid datorn Ann-Marie, ordförande

 

 

Oj vad vi saknar er alla och dansens alla turer och svängar

Hej! Hoppas att ni alla har det bra  i sommar.  Oj vad vi saknar er  och dansens alla turer och svängar.

Sedan Covid -19 viruset stormade in och vände upp och ner inte bara på Virvelvindens dansverksamhet utan också alla andra dansföreningar och hela världen. Vi har alla påverkats av pandemin på något sätt. Mött ny utmaning såsom vi i Virvelvindens styrelse har haft styrelsemöte via mail. Vi har gått in i en sommar som vi aldrig tidigare varit med om ingen kursavslutning, ingen logdans, med andra ord alla har vi fått vänja oss hålla avstånd och avstå från stora sammankomster och att tvätta händerna extra ofta. Nu är vi på väg in i andra halvlek av sommaren. Önskar er alla en fortsatt riktigt fin sommar. Vi längtar tills den dag då vi kan återgå  till att träffas på kurskvällar och lördagsdans. Förhoppningsvis i september ?

Vi kommer följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer

Sommar hälsningar

Styrelsen i Virvelvindens dansförening

Vid datorn Ann-Marie, ordförande