Årets logdans blev en toppen kväll

Det blev inget regn när vi kl 17.00 öppnande portarna för årets logdans. Vilken lycka! In strömmade 180 förväntas fulla dansgäster som var imponerade av hur en gammal loge kan förvandlas till en vacker mysig festlokal. Väggarna var Björkklädda. Borden snyggt dukade med vita dukar, blå och gula servetter. Sommarblomster på varje bord. Det blev lite problematiskt kvällen innan när vi skulle spika i hop dansbanan. Tänk att behöva göra det utan Ingemars ledning. Ingemar var på en välförtjänt semester. Hur skulle det gå? Det var inte det enklaste. Hur som helst till slut blev det en dansbana som det gick att dansa på. Ja,som det gamla ordspråket lyder: träning ger färdighet!
Alla i styrelsen med respektive, våra lantbrukare Ingemar (ersättare Jonas) och Anders samt deras fruar hade under några dagar hjälps åt att trolla fram en fantastiskt vackra loge samt alla organisation kring logdansen. Kl 1730 började festen. Det serverades grillad gris (svensk gris från Marieholm) med potatissallad, grekisk sallad. Äppelmos och lite annat smått och gott. Tack våra grillmästare Anders och Staffan kanon bra grillat Sedan var det dags för dans till Bob Stevens orkester. Oj vad det dansades. Ingen kunde sitta still till den medryckande härliga dansmusik som Bob Stevens levererade.Tack ni spelar fantastiskt bra. Det blev en toppenkväll.

Tack alla i styrelsen med respektive.Tack Lisbeth, Anders och Ulla,Ingemar och Eva-Karin,Jonas, Agnetha och Stefan,Ted samt alla dansgästerna.
Hälsningar Ann-Marie, ordförande
Önskar er alla en trevlig midsommar och en varm skön sommar

Leave a Reply