Vad roligt att så många kom till Långfredagens dansen

Äntligen Långfredag! Vi i styrelsen med respektive startade kl 09.30 med lätt frukost. Diskuterade samman oss om allt som skulle göras inför kvällens påskbuffé och dans. Det var vi i virvelvindens styrelse med respektive som skulle fixa påsk buffén. Allt gick som på räls. Alla visste vad som skulle göras. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten. Få till det med finish och vilka fina dekorationer de gjorde. Oj oj de kan lätt ställa upp i matlagning på TV. Lokalen iordningställdes av idérika herrar.De stod för dukning och utsmyckning av danslokalen.Bland annat hängdes ljusslingor och påskkärringar upp. Placerade ut fina gula begonior skänkta från Görarps Blomcenter. Det sattes fjädrar i påskriset. Så duktiga de var! Dolda talanger? Det blir kanske heminredning med Ernst framöver!
Klockan 17.30 var det dags att öppna dörren för 92 dansgäster som kom för äta påskbuffé. Jackpots orkester spelad bordsvisor. Stämningen var på topp.Maten blev uppskatta. Många dansgäster talade om att det var mycket gott och trevligt.
Klockan 1930 kom ytterligare 29 personer och det dags för Jackpots spela upp till dans.Totalt blev vi 122 dansare. Under kvällen fick Virvelvindens dansförening besök av påskkärringar som delade ut påskägg. kl 24.00 var det dags för kvällens sista dans. Vad roligt att så många kom. 122 dansare. Det blev rekord. Tack alla dansgäster för ni kom.Tack Jackpots ni spelade fantastisk bra dansmusik.Tack Louise, Sofie och Caroline ni gjorde ett utmärkt bra jobb som tog hand om köket och disken. Tack alla styrelsemedlemmar och respektive kanon bra jobbat.Tack Görarps Blomcenter.

Tack
Ann-Marie, ordförande.

Leave a Reply