Vårens kursavslutning 15-16 mars 2016

Helt plötslig hade nästan tio dansveckor gått. Otroligt! Redan var dags att planera för kursavslutningen. Vad vi skulle äta? Tillsammans med dansarna framröstades räksmörgås och köttpåläggs macka. Ett gemensamt beslut fattades att tisdags-och onsdagsgruppen skulle ha avslutning var för sig. Tisdagsgruppen 15 mars och onsdagsgruppen 16 mars. Dansare som ville komma på varandras avslutning så var de välkomna. Det var en del som tog tillfället i akt att dansa båda kvällarna.Stämningen var på topp med många goa skratt. Vi dansare poäng bedömdes. Det var en kul grej från våra dansledare Ronny och Solveig, Bente och Jan.
Kan de möjligen ha tittat på Let´s dance! Virvelvindens dansförening har fantastiska pedagogiska och duktiga dansledare. Det leder till att vi dansare också blir duktig och tycker det är roligt med gammaldans samt vi längtar till kurskvällarna. Uppskattningen till våra ledare blev bland annat blommor och ljus.
Höstens kurser börjar 20/9 kl 1900 och 21/9 kl 1930. Finns det intresse för nybörjarkurs kör vi i gång den 20/9 kl 1800
Närmaste på programmet: 18/6 logdans på Fjerrestadtorp logdansen med grillad gris.Teckning
Tack allesammans
Hälsningar
Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply