Debuten med dropp in Soppkväll 27/2 med dans blev en lyckad satsning

Så var det 27 februari. Vi i styrelsen såg verkligen framemot med spänd förväntan på dropp in soppkväll. Vad skulle det resultera i? Hur skulle det gå! Det var ingen teckningskväll utan verkligen dropp in precis som på Mac Donalds.Klockan 18.00 droppade första dansgästerna in och fylldes på efter hand. Det serverades ärtsoppa, bröd, smör ost, pannkaka, sylt och grädde som var tillagad av Magnus Kristiansson Restaurang. Våra dansgäster uppskattade den goda maten och enkelheten med dropp in systemet från kl 18.00 till 19.15.Det var 70 personer som åt ärtsoppa och pannkakor. Vi blev 80 personer som dansade till Sweedz orkester från kl 1930

Tack Magnus för väl tillagad och goda ärtsoppan, pannkakor med grädde och jordgubbssylt som också var hemlagad.Smarrigt.Tack Sweedz härlig tuff dansmusik. Tack alla ni som kom till vår dropp in och dansafton.Tack styrelsen med respektive.
Vi i styrelsen upplevde att det blev lyckad satsning. Vi fick med glädje radera ut de frågetecken som vi hade i början av denna lördag.

Hälsningar från styrelsen i Virvelvindens dansförening.
Ann-Marie,ordförande

Leave a Reply