Kvällen vi åter satte färg på Fjerrestad torp med dans och sång

 Äntligen, så härligt att träffas!  Det blev en kväll som vi satte färg på Fjerrestad torp och på logdansen med dans och sång. En härligt varm sommarkväll med doften av ny grillat. Sommarn på Fjerrestad Torp och logdans var i gång på gång! 

  Det blev en varma sköna sommarkväll hit kom 143 dansgäster. En del av dansgästerna hade inte varit på logdans tidigare. Många var imponerade av att en gamla lada kan förvandlats till en grönskande skönhet lövad med björk och ljusslingor. ”Snacka om ansiktslyft .” Borden var dukade i svenska flaggans färger dvs. gula och blå servett och sommar blomster. Kl 17. 45 kvällens höjdpunkt då serverades grillad gris med potatissallad, grekisk sallad äppelmos, tzatziki och lite annat smått och gott. Tack grillmästare Lars Kronberg med hustru och bror. Bra grillat och gott. Mums!

Bordsvisor sjöngs och en fin logdans stämning blev det.  Efter ha spisat den läckra måltiden var det dags för dans till Candix orkester. Det dansades mogen-gammal- jägardans och bugg. Ingen satt still till denna medryckande dansmusik. Tack Candix för er fina dansmusik sång och dansglädje. Det blev en toppen kväll!

Tack alla dansgäster, alla i styrelsen med respektive. Tack också Ingemar och Eva-Karin, Åsa och Jonas och sponsor som bidragit med grönsaker  Ni är så fanatiskt bra allesammans! En guldstjärna till er alla.

Vi i Virvelvindens styrelse önskar er alla en trevlig midsommar och en skön sommar.

Tack för ordet

Ann-Marie

Leave a Reply