Härligt! Det blev ett glatt och lättsamt återvändande till dansgolvet Långfredagen 15/4.

Styrelsen samlades kl 09:00. Agneta, Stefan och Lisbeth ledde upplägget av allt som skulle fixas inför kvällens påskbuffé och dans, med hjälp av oss övriga i styrelsen. Lokalen iordningställdes och vacker påsk dukning med tjusiga penséer på borden. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten med finish och vilka fina dekorationer. Allt gick som på räls.

Kl 17:00 bjöds det på bubbel. Därefter serverades påskbuffé med många av påskens läckerheter. Det åts och drack så det sa smack av 63 personer. Bordsvisor sjöngs under ledning av Sweedz som också stod för  kvällens dansmusiken  Till dansen kl 19:00 kom ett tiotal personer. Stämningen var på topp och dansglädjen gick inte ta miste på.

Tack till er alla som kom Virvelvinden. Tack Sweedz för bra dansmusik. Tack alla styrelsemedlemmar med respektive och Jenny som städat efter oss, Tack Per Lodin för de vackra penséerna. Tack PL-kök som levererat gratänger./

18/6 logdans på Fjerrestad torp

Tack för ordet/Ann-Marie ordförande

Leave a Reply