Inställd dans 12/3 Det är Årsmöte 16/3 kl 19:00

Hej medlemmar och alla som läser vår hemsida. 

 Förtjusningen är att de flesta restriktioner har släpps och man kan börja återgå till det normala. Det finns några kvar bland annat rådet att hålla avstånd! Vårt förbund GRF lämnar inga rekommendationer utan överlåter det till dansföreningarna att själva ta beslut. Vi hade styrelsemöte 17/2 och då togs beslutet att ställa in dansen lördagen 12/3. Med följande motivering: det är fortfarande stor smittspridning inom vårt närområde och en viss oro för Pandemin är ännu inte är över. Hoppas på grönt ljus till påsk! Då kommer vi att satsar stenhårt på dans långfredagen 15 april med påskbuffé och dans till Sweedz orkester. Lokal Grönadal Inbjudan till långfredag kommer om ca en vecka. Då kommer också danslista finnas under flik Meny. Innan dess blir det en” träning-gammaldans” onsdag 6/4 kl 19:00-21:00 Om det blir ytterligare kursdans under våren det får diskuterats 6/4

Årsmöte: Obs ändrad datum till16/3 kl19:00, Grönadals bygdegård. Stötta föreningen med lösa medlemskort100kr för 2022

Tack för ordet

Hälsningar från Virvelvindens styrelse

Leave a Reply