Vad händer efter 9 februari?

Hej på er!

Vad vi vet är att smittspridningen av Covid 19/ Omikron fortfarande är mycket hög och medför utmaningar med bemanning i sjukvården och andra viktiga samhällsviktiga funktioner. Vad vi också vet att Folkhälsomyndigheten planera att ett flertal åtgärder kan avvecklas 9 februari. Vad det innebär för dansen vet vi inte? Som ni säkert vet kan dans jämföras med en kram! Alltså kroppsnära. Vi får helt enkelt vänta och se. Med största sannolikhet blir det ingen dans 12/3 utan vi  kommer satsa  stenhårt -trigga i gång Långfredags dansen 15/4 med påskbuffé. 17/2 har vi nytt styrelsemöte kommer då bland annat diskutera kurs och lördagsdans. Återkommer efter det med ny information. Planerat Årsmöte 15/3 kl19:00, Grönadals bygdegård.

Tack för ordet. Hälsningar från oss i styrelsen.

Vid datorn Ann-Marie

Leave a Reply