Lyckad och uppskattad söndagsunderhållning

Det var så roligt att återse och möta er medlemmar. Äntligen efter ett och ett halvt års uppehåll på grund av den förskräckliga pandemin. Alla hade inte möjlighet att komma på grund av olika skäl.Vi blev ca 50 personer. Kan nämna Virvelvinden har 81 betalande medlemmar för 2021. Det är helt fantastiskt tanke på hur detta år har varit    Styrelsen hade valt att börja med en mjukstarts variant. Syftet för dagen, musikunderhållning, musik quiz, fika och höra/spåna få input från er medlemmar Som sagt först skulle det bli musikunderhållning till Nya Jackpots i en timma. Men, ack det spratt för mycket i en del dansfötter och kroppar så det blev både dans och snack. Sedan var det dags för fika som bestod av en tjusig rund landgång tillagad av våra duktiga tjejer Agneta, Lena, Lisbeth till det serverades vatten kaffe och kaka. Nya Jackpots var helt fantastiska och vilken karisma. Lyckad förnyelse.

Vi fick en del tips som vi tar med oss till styrelsemötet (11/10). Vad som beslutades får ni veta om cirka en vecka. Tack medlemmar för ni kom. Tack styrelsemedlemmar med respektive för ett bra jobb.  /Hälsningar Ann-Marie

Leave a Reply