Tack alla dansgäster och Charlies orkester

Ni bidrog alla till en fantastisk dansstämning. Toppen!

Ja det var lördagskväll fylld av förväntan. Många nya dansgäster som inte hade varit hos oss tidigare. Så spännande! Premiär både för Virvelvinden dans första lördagen i månaden. Premiär för  Charlies orkester som gästade oss för första gången. Vi såg framemot att få virvla runt på dansgolvet till tonerna av  deras dansmusik. Men, först skulle det ätas lasagne. Till det servades  ett läcker salladsbord med flera delikata grönsaker och painriche. Många tyckte det var bland det godaste de hade ätit på länge.Vår kock var Patrik från PL-kök.Tussen tack! Man kan säga att det var en fullträff! Sedan var det dags för Charlies spela upp till dans  Då kom det ytterligare ca 20 personer. Vilken spelglädje Charlies levererade. Pigg glad dansmusik inslag av gammaldans foxtrot vals bugg mm. Det smittade av sig på dansgästerna. som var flitiga på dansa. Tack Charlies för er fina glada dansmusik ni är toppen! Tack alla dansgäster. Ni är guld värda. Tack alla styrelsemedlemmar med respektive ni är fantastiska.  Tack Jenny som städar efter oss du är en stjärna. Totalt var vi 85 personer. Ger er alla en dagens ros

Tack för ordet/Ann-Marie ordf.

Leave a Reply