Julfin dansstämning Annandag jul

Förberedelse inför kvällens dans gick lekande lätt precis som en Kalmar Calypso. Snabbt och enkelt fixade styrelsen med respektive till att det blev en julig och stämningsfull danslokal och gjorde julmackor till pausen. Allt var klart på två timmar. Tala om teamwork! Tack alla

Klockan 17:30 möttes våra dansgäster av härliga juldofter från glögg och pepparkakor som vi bjöd på. Vi var 89 dansglada som virvlade runt på dansgolvet. Kvällens orkester var Christer Lundgrens trio. De levererade bra variationsrik dansmusiken blandning av modernt och gammalt från olika årtionde. Gammaldans till modernt musikval. Tack Christer Lundgrens trio för fantastisk bra dansmusik. Tack alla som kom. Grattis till er som vann på lotteriet. Tack Jenny som städar efter oss. Tack styrelsemedlemmar med respektive ni är fantastiska och guld värda.
Nu ser vi framemot ett nytt spännande dans år 2020.

Våra danskurser starta 14/1 och 15/1 (se uppe i listen Kurser)
OBS! Nästa danskväll 1/2 till Charlies orkester. Årsmöte måndag 27/1 kl 19:00

Tack för ordet

Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply