Vilken höstfest! Tack alla dansgäster.

Hej alla läsare

Tänk er vara inom hus  på Grönadal när regn och blåst piska mot  fönsterrutorna. Äta gott tillagat av PL- Kök och dansa till Ingvar Fahsts orkester  glada dansmusik både  gammalt och nytt. Därtill få prova på att  dansa Sumba som är dans/träning till  latinska heta rytmer under ledning  Malin från Nordric Wellness.  Ja, det var många som tog chansen. Så det blev många rumpor, höfter, ben och arma som både skakade och  svängde till de Latinska rytmerna,  Tack Malin att du kom  och lät oss prova på. Det uppskattades.  Härligt höstmys !

Den här danskvällen var det många som virvlade runt med Tindrande Ögon, Kejsarinnans tango, och  bugglåtar. Ja, listan kan göras lång. Tack Ingvar Fahsts orkester för er utmärkta dansmusik.  Maten var omtyckt och god tack PL-Kök. Patrik (Pl-Kök) fixade tillagningen av maten kanon bra. Tack med  guldstjärna.  Ugnen i Grönadal  fungerade inte  Vilken mardröm!

Tack till alla er andra som var involverade i denna danskväll Ingen nämnd och ingen glömd.

Nästa danskväll annandag Jul 26/12  Dans till Christer Lundgrens trio.  kl 18:00-22:30

Insläpp 17:30. Virvelvinden bjuder på glögg och pepparkakor. Välkomna

Vi datorn

Ann-Marie, ordförande

 

 

 

 

 

Leave a Reply