Det blev en glad och lättsam Långfredag och ett strålande varmt väder.

Äntligen Långfredag! Vi i styrelsen med respektive, och Agneta och Stefan  (som är kursdansare) startade kl 09.00 med lätt frukost. Diskuterade samman oss om allt som skulle fixas inför kvällens påskbuffé och dans.  Allt gick som på räls. Lokalen iordningställdes av idérika herrar som stod för utsmyckningen av danslokalen och vacker påsk dukning med tjusiga penséer på borden.  De hängdes också upp informationsbanderoll Virvelvinden 60 år 28/9. Läckert påskris fixade Agneta och Stefan. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten med finish och vilka fina dekorationer. Så duktiga alla var! Det blir kanske  bordsdukning med Pernilla och matlagning med Tareq framöver?

Kl 16:30 öppnades dörrarna  in strömmade 111 mat och danslystna personer. Kl 17:00 serverades påskbuffén med många av påskens läckerheter. Det åts och drack så det sa smack!  Bordsvisor sjöngs under ledning av Nordhs orkester som också stod för  kvällens dansmusiken  Till dansen kl 19:00 kom ytterligare 12 personer. Det blev fullt hus. Stämningen var på topp Alla var på dansgolvet.  Dansglädjen gick inte ta miste på.

Tack alla för ni kom. Tack Nordhs för bra dansmusik. Tack för hjälpen med marktjänsten. Lova Casper Daisiy. Tack styrelsemedlemmar med respektive,  Agneta och Stefan, Jenny för städar efter oss,  Per Lodin för de vackra penséerna.

Virvelvindens styrelse önskar er alla en riktig skön 1:a maj

Nästa danskväll Logdans 15/6,  Därefter Virvelvinden 60 år 28/9

Vid datorn  Ann-Marie

 

 

Leave a Reply