Efter årsmötet blev det dans

Hej alla läsare

Tack alla dansgäster för ni kom till Virvelvindens första danskväll 2019.

Det här var en kväll då vi inte hade väderguden med oss. Snö och underkylt regn var det. Kan hända det bidrog till att dansglada personer inte vågade ge sig ut på vägarna och eventuell rädsla för dans ner diket.Vi har förståelse för det. Ajax spelade en fantastik bra dansmusik.Tack! Busig vise ordföranden och kassören ordnade med att det blev demokratisk dans. Det blev lyckat! Dansglädje gick inte ta miste och god stämning.Tack styrelsemedlemmar och respektive för ett bra jobb.Tack Jenny för att du städar efter oss.

Vår nästa danskväll 23/2 dropp in soppkväll  från kl 17:00-18:45. Dansar gör vi från kl 19:00-23:30 till  Kenrix Duo.
Tack för ordet. Ann-Marie

 

Leave a Reply