Årsmöte 26/1-2019

Hej alla läsare.

Det var ett välbesökt årsmöte. Bra dialog med mötesdeltagarna. 2018 något tuffare. För Virvelvindens del  har det dansas  på. Under 2018 hade vi  mycket bra deltagande på våra danskurser och besöksantalet på danskvällar fortsatt vara bra. Det blev inte någon förändring i styrelsen, valberedningen och revisor. Vi fortsätter med samma gäng. 2018 lämnar vi nu bakom oss. Vi ser med spänning fram emot nya utmaningar 2019  bland annat fyller vår dansförening 60 år detta kommer uppmärksammas på olika sätt. Föreningen ser med tillförsikt på framtiden och hälsar nya och gamla medlemmar välkomna till både våra danskurser och våra danskvällar 2019.  Årsmötet avslutades med  ordspråket:

Logiken tar dig från A till B. Fantasin kan leda dig vart som helst.  Albert Einstein född 1879. Nobelpris 1920 .

Mötesdeltagare bjöds på chile con carne med tillbehör. Kaffe och kaka

Tack för ordet Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply