Tack dansgäster för ni kom till höstfest 27 oktober 2018

Våra dansgäster möttes av höst smyckad foajé med ljusslinga, höstgrönt och pumpor. I danslokalen hände “höstvimplar” Borden var dukade i höstens färger.
Tänk sommarens sista danskväll enligt klocka för  natten till 28 övergick vi till vintertid.  Lite vemodigt men  kanske också mysigt! Vad  kan vara bättre än en höstfest med trevliga dansgäster. Äta en god måltid tillagad av PL-kök och dansa till Källströms  härliga dansmusik både gammalt och nytt. Det var många som virvlade runt på dansgolvet till Kajsas vals, Dans på Skäratorpet och fina 60-tals hits. Ja lista kan göras lång.  Tack Källströms för fin dansmusik. Tack Patrik, Lotta och Noppe för den god mat.

Tack styrelsen med respektive. Tack Jenny för du städar efter oss.
Nästa dans är Annandag jul26/12 kl 18:00- 22:30. Dans till Christer Lundgrens trio. Virvelvinden bjuder på glögg och pepparkakor. Välkommen.

Tack för ordet.

Ann-Marie, ordförande

 

Leave a Reply