Det blev festlig grekisk afton moussaka grekiska färsbiffar i tomatsås

Kalispera- godkväll

Doft av  grekisk mat i kombination med glada  förväntas fulla dansgäster och  bakgrundsmusik  Zorba-dans som Ajax fixade. Bidrog till en känsla av en grekisk atmosfär.  Catering: Magnus och  Anne dukade upp ett ljuvligt grekiskt buffèbord med diverse läckerheter. Det blev så sjukt gott att jag nästan höll på trilla av stolen när jag åt.  Förresten det var fler än jag  som upplevde samma!  Ingen upplevde maten som stark  utan enbart god. Tack Anne ch Magnus. Ajax drog i gång dansen  kl 19:00 en fantastik bra dans-och-gammaldans musik under hela kvällen Tack Ajax.  Det var 70 personer som kom. tack alla ni. Tack styrelsen och Jenny som städar efter oss.  Några bilder inlagda på gallerian

Kalinihtla- Godnatt

Ann-Marie ordförande

Leave a Reply