En fantastisk Långfredagskväll

Kl 17:00 öppnas dörrarna. In strömmade 115 dansgäster för äta Påskbuffé till lagad av “Virvelvindens Catering”. Dansgästerna möttes av att både påskris, påskkärringar  som hade kommit in på Grönadal. Styrelsen med respektive överraskade med påskäggs hatt med både tyll och fjädrar på huvudet. Färgglada var vi! Därtill stod vårens vackra penséer på borden. Ja, det blev både vår- och festkänsla som infann sig i lokalen. Penséerna var skänkta av Per Lodin Frillestads handelsträdgård.

Under måltiden underhöll Anita Edwald och Lisbeth Lund med musik och sång  där våra dansgäster fick vara delaktiga tempot och stämningen ökade. Tack Anita och Lisbeth Kanon bra!Stämningen var på topp. Maten upp skattad. Många av dansgästerna talade om att det  var både  gott och trevligt. Kl 19:00 spelade Jackpots upp till dans då hade ytterligare 12 dansare kommit.  Det dansades både modernt och gammalt växelvis. Det blev mysigt trångt på dansgolvet. Kl 23:30var det dags för kvällens sista dans Tack Jacpots ni spelade fantastisk bra dansmusik. Tack Familjen Olsson/Möller ni gjorde ett utmärk bra jobb som tog hand om  markservicen. Tack alla i styrelsen med respektive  kanon bra jobbat och tack Jenny för du tog hand om städningen.

Tack för ordet

Ann-Marie, ordförande

 

Leave a Reply