En tallrik soppa, tack! Helsingborgs Dagblad på besök. Återblick soppafton 24/2-18

Tack alla dansgäster (81 pers) för ni kom till vår spännande drop in kväll. Ni  bidrog med både  glädje och dans. Vi i styrelsen såg verkligen framemot med spänning hur många kommer det? Skulle det smaka med en rykande varm gulaschsoppa när ute temperaturen var flera minusgrader?  Som sagt i år serverades det  en mustig välkryddad gulaschsoppa, bröd, smör ost, pannkaka, sylt och grädde. Tillagad av Magnus Kristiansson catering. 66  personer var det  åt soppa och pannkaka så det sade “smack” . Många av dem uttryckte sin uppskattning för en utsökt god soppa, pannkakor med tillbehör Tack Magnus, smarrigt! Mitt i soppätandet dök två trevliga reportrar upp från Helsingborgs Dagblad både dansgäster och styrelse intervjuades. Fotograferade blev vi . Det blev en extra krydda på kvällen. Reportaget kommer troligtvis i Helsingborgs dagblad 4-5/3. Kl 19:00 började dansen. Det var premiär för Virvelvinden av att få dansa till Christer Lundgrens trio. Det blev uppskattat. Tack Christer Berit och Ola. Ni spelar fantastik bra dansmusik och gammaldans. Till pausen fanns b.l.a fastlagsbullar att köpa tillverkar av vår förtjusande bagerska Monica. Tack alla övriga som hjälp till och sett till att organisationen har fungerat.

Nu laddar vi om batterierna. Nästa dans är 30/3 Långfredag med Påskbuffé dans till Jackpots. Innan dess blir det kursavslutning för alla tre dansgrupperna samtidigt torsdag 22/3
Tack för ordet
Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply