Lördagsdansen 27/1 2018

Tack alla dansgäster för ni kom till Virvelvindens första danskväll 2018. Klockan 1900 spelade Ingvar Fahst orkester upp till dans. Till en början något “tam” och försiktig musik. Efter ett tag blev dansmusiken betydligt starkare och fartfylld. Många fina gamla låta från 60-70 talet. Dansgästerna gillade musiken. Det var glädje och stämningsfyllt hela danskvällen. Tack Ingvar Fahst för bra dansmusik. Det var bråttom i köket med kaffekokning och servering av smörgås och kaka till pausen. I pausen var det sedvanlig lotteridragning en hel del lyckliga vinnare. Grattis! Vi hade också en speciell lottdragning nummer 60 svart lott. Dansgästerna tittade förvånat genom sina lotter utan finna den utropade lotten. Det var så här, den lotten behöll Virvelvinden själv. Inte lottade vi ut vår fantastiska duktiga sekreterare. Å nej, men vi sjöng gratulations sång och överlämnade blommor till vår förtjusande 60-åring i svart klänning. Tack styrelsemedlemmar och respektive för ett bra jobb. Tack Jenny för att du städar efter oss.

Vår nästa danskväll 24/2 är det dropp in soppkväll utan teckning mellan kl 17:00-18:45. Dansar gör vi från kl 19:00-23:30 till Christer Lundgrens trio.
Tack för ordet
Ann-Marie, Ordförande

Leave a Reply