Årsmöte 27/1 2018

Till årsmötet kom 28 medlemmar. För Virvelvindens dansförening har det varit mest ett positivt år 2017. Våra danskurser är fortsatt populära. Vi har aldrig varit så många som gått på några av våra danskurser som under 2017. Besöksantalet på våra danskvällar är fortsatt bra. Logdansen 2017 fick en liten dipp med antalet besökare. Detta ska vi rätta till under 2018 för det blir logdans även då.
Det blev förändring i styrelsen. Vår trotjänare Kenneth Johannesson lämnar oss efter mer än 15 år i styrelsen. Tack Kenneth för allt du har tillfört föreningen och lycka till med mer fritid. Mikael Engdahl lämnar styrelsen efter 4 år pga. nytt spännande jobb inom sitt yrke. Tack Micke för vad du har tillfört föreningen och lycka till med jobbet. Välkommen till styrelsen Lisbeth Lund.
I Valberedningen avgick Conny Ahlgren och Leif Wilhelmsson.Tack för er insats. Välkommen till Valberedningen Heinz From, Lena Andersson, Roger Nilsson adjungerande.
2017 lämnar vi nu bakom oss och ser fram emot nya utmaningar 2018.
Årsmötet avslutades Med ordspråket: Vad är skillnaden mellan en möjlighet och ett problem? Vår attityd! Varje möjlighet har ett problem och varje problem har en möjlighet. J Sidlow Baxter, författare.
Alla mötesdeltagare bjöds på grillbricka med potatisgratäng. Kaffe och kaka

Tack för ordet Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply