Kursavslutning en fantastisk kväll

Tiden far i väg precis som ett vårrus! Tänk för 12 dagar sedan var det en speciell kurskväll. Det var fösta gången våra tre danskurser dvs nybörjare-fortsättning-och påbyggnadskurs hade en gemensam avslutning. 63 dansare av 76 möjliga deltog. Vilken bra uppslutning! Dansprogrammet var sammansatt av våra dansledare som hade tagit hänsyn till alla tre gruppernas danskunskaper. Alla kunde vara uppe på dansgolvet för det mesta. Det blev mycket dans,skratt och glädje. I pausen serverades mycket god kycklingpaj med sallad och bröd till självkostnadspris. Maten blev uppskattad av dansarna.Levererad från Magnus Kristianssons restaurang. Tack Magnus smarrigt gott! Våra duktiga/skickliga dansledare: Bente och Jan, Ronny och Solveig tackades för en lärorik kurstermin med blomstergrupp och presentkort som var från samtliga dansare. Kommer jobba vidare på att nästa år blir det en ny gemensam vårkurs avslutning nästa år.
Kursstart till hösten: Nybörjare onsdag 20sep kl 18.00, fortsättning tisdag 19 sep kl 19.00 och påbyggnad onsdag 20 sep kl 19.30.

Det som står närmast på programmet är Långfredagsfest med påskbuffé (mer information finner du på sidan nedanför) glöm inte anmäl er garanterat gott och trevligt, en och annan överraskning. Dans till Ajax orkester.

Hälsningar
Ann-Marie, ordförande

Leave a Reply