Tjo och tjim en härlig sommarkväll på Fjerrestad Torp

Det var en härlig  sommarkväll och strålande solsken och doften av ny grillat. Sommar på Fjerrstad Torp  och logdans på gång!  Det kom 162 förväntansfulla dansgäster. En hel del av dansgästerna hade inte varit på vår logdans tidigare. De flesta  blev imponerade av att en gammal lada kan förvandlas till  en grönskande skönhet lövad med björk. Borden  dukades med sommar blomster och gula och blå  en och annan grön servett. Kl 17. 45 kvällens höjdpunkt då serverades  grillad gris med potatissallad, grekisksallad äppelmos, rabarberchutney och lite annat smått och gott. Tack grillmästare  Lars Kronberg med hustru och bror. Bra grillat och gott. Mums!

Bordsvisor sjöngs och en fin logdans stämning blev det.  Efter ha spisat en läckra måltiden var det dags för  dans till Bob Stevens orkester. Oj vad det dansades mogen-gammal-  jägaredans  och bugg. Ingen kunde sitta still till denna medryckande härliga dansmusik som Bob Stevens levererade med bra mix. Tack ni spelar fantastiskt bra sänder ut massor med positiv energi och dansglädje. Det blev en toppenkväll.

Tack alla dansgäster, alla i styrelsen med respektive. Tack också Ingemar och Eva-Karin,  Åsa och Jonas, Agnetha och Stefan och Robban.  Ni är så bra allasammans!

Vi i Virvelvindens styrelse önskar er alla en trevlig midsommar och en skön sommar.

Nästa danskväll  28 september då fira Virvelvinden 60 år. Det blir Jubileumsmiddag och dans till Kjellströms orkester. Mer information kommer på hemsidan

Hälsningar

Ann-Marie, ordförande