Logdans och grillad gris 15 juni. Dans till Bob Stevens

 

VÄLKOMMEN TILL

LOGDANS 15 JUNI PÅ FJÄRRESTAD TORP  I HERRGÅRDSMILJÖ

GRILLAD GRIS. NY GRILLMÄSTARE, Lars Kronberg, Råå

DANS TILL BOB STEVENS

Pris 330kr

Insläpp kl 17:00. Grillad gris med tillbehör serveras kl 17:45  Adress: Norra Vallåkravägen, Vallåkra

Ta gärna med några vänner och bekanta.  Husbil/husvagns parkering finns ett begränsat antal.

Anmälan till Kjell 0768 66 50 40, Lena 0705 89 92 60. Eller sätt in beloppet direkt på Virvelvindens Bankgiro 761-1130 eller Virvelvindens Swish 1234239810. Senast 7 juni

Tag med sittdyna, bestick, kaffekorg och andra drycker.   Läsk, lättöl och vatten finns att köpa.

VARMT VÄLKOMMEN att uppleva dansglädjen med oss

Det blev en glad och lättsam Långfredag och ett strålande varmt väder.

Äntligen Långfredag! Vi i styrelsen med respektive, och Agneta och Stefan  (som är kursdansare) startade kl 09.00 med lätt frukost. Diskuterade samman oss om allt som skulle fixas inför kvällens påskbuffé och dans.  Allt gick som på räls. Lokalen iordningställdes av idérika herrar som stod för utsmyckningen av danslokalen och vacker påsk dukning med tjusiga penséer på borden.  De hängdes också upp informationsbanderoll Virvelvinden 60 år 28/9. Läckert påskris fixade Agneta och Stefan. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten med finish och vilka fina dekorationer. Så duktiga alla var! Det blir kanske  bordsdukning med Pernilla och matlagning med Tareq framöver?

Kl 16:30 öppnades dörrarna  in strömmade 111 mat och danslystna personer. Kl 17:00 serverades påskbuffén med många av påskens läckerheter. Det åts och drack så det sa smack!  Bordsvisor sjöngs under ledning av Nordhs orkester som också stod för  kvällens dansmusiken  Till dansen kl 19:00 kom ytterligare 12 personer. Det blev fullt hus. Stämningen var på topp Alla var på dansgolvet.  Dansglädjen gick inte ta miste på.

Tack alla för ni kom. Tack Nordhs för bra dansmusik. Tack för hjälpen med marktjänsten. Lova Casper Daisiy. Tack styrelsemedlemmar med respektive,  Agneta och Stefan, Jenny för städar efter oss,  Per Lodin för de vackra penséerna.

Virvelvindens styrelse önskar er alla en riktig skön 1:a maj

Nästa danskväll Logdans 15/6,  Därefter Virvelvinden 60 år 28/9

Vid datorn  Ann-Marie