Lördagsdansen 27/1 2018

Tack alla dansgäster för ni kom till Virvelvindens första danskväll 2018. Klockan 1900 spelade Ingvar Fahst orkester upp till dans. Till en början något “tam” och försiktig musik. Efter ett tag blev dansmusiken betydligt starkare och fartfylld. Många fina gamla låta från 60-70 talet. Dansgästerna gillade musiken. Det var glädje och stämningsfyllt hela danskvällen. Tack Ingvar Fahst för bra dansmusik. Det var bråttom i köket med kaffekokning och servering av smörgås och kaka till pausen. I pausen var det sedvanlig lotteridragning en hel del lyckliga vinnare. Grattis! Vi hade också en speciell lottdragning nummer 60 svart lott. Dansgästerna tittade förvånat genom sina lotter utan finna den utropade lotten. Det var så här, den lotten behöll Virvelvinden själv. Inte lottade vi ut vår fantastiska duktiga sekreterare. Å nej, men vi sjöng gratulations sång och överlämnade blommor till vår förtjusande 60-åring i svart klänning. Tack styrelsemedlemmar och respektive för ett bra jobb. Tack Jenny för att du städar efter oss.

Vår nästa danskväll 24/2 är det dropp in soppkväll utan teckning mellan kl 17:00-18:45. Dansar gör vi från kl 19:00-23:30 till Christer Lundgrens trio.
Tack för ordet
Ann-Marie, Ordförande

Årsmöte 27/1 2018

Till årsmötet kom 28 medlemmar. För Virvelvindens dansförening har det varit mest ett positivt år 2017. Våra danskurser är fortsatt populära. Vi har aldrig varit så många som gått på några av våra danskurser som under 2017. Besöksantalet på våra danskvällar är fortsatt bra. Logdansen 2017 fick en liten dipp med antalet besökare. Detta ska vi rätta till under 2018 för det blir logdans även då.
Det blev förändring i styrelsen. Vår trotjänare Kenneth Johannesson lämnar oss efter mer än 15 år i styrelsen. Tack Kenneth för allt du har tillfört föreningen och lycka till med mer fritid. Mikael Engdahl lämnar styrelsen efter 4 år pga. nytt spännande jobb inom sitt yrke. Tack Micke för vad du har tillfört föreningen och lycka till med jobbet. Välkommen till styrelsen Lisbeth Lund.
I Valberedningen avgick Conny Ahlgren och Leif Wilhelmsson.Tack för er insats. Välkommen till Valberedningen Heinz From, Lena Andersson, Roger Nilsson adjungerande.
2017 lämnar vi nu bakom oss och ser fram emot nya utmaningar 2018.
Årsmötet avslutades Med ordspråket: Vad är skillnaden mellan en möjlighet och ett problem? Vår attityd! Varje möjlighet har ett problem och varje problem har en möjlighet. J Sidlow Baxter, författare.
Alla mötesdeltagare bjöds på grillbricka med potatisgratäng. Kaffe och kaka

Tack för ordet Ann-Marie, ordförande

Nu är det dags för dans lördagen 27/1 kl 19:00

Kom och dansa till populära Ingvar Fahst orkester.
Plats: Grönadahls Bygdegård,Ryavägen 38 Vallåkra
Insläpp kl 18:30
Till pausen finns det möjlighet att köpa smörgås,kaffe/te, vatten öl och läsk.Har du avvikande kost exempel gluten,laktos fri kost var vänlig meddelar oss senast förmiddagen 27/1. Så vi får möjlighet att erbjuda dig lämplig fika.
Varmt Välkommen

Samband med danskvällen 27/1 hålls årsmötet kl 16:00.
Efter mötet bjudes alla mötesdeltagare på en lätt förtäring dryck ock kaffe
Varmt Välkommen

Information:Kjell 0768 66 50 40 Micke 0708 25 51 64