En omtumlande Logdans

Härlig sommarkväll solen strålade doft av ny grillat när portarna slogs upp kl 17. In strömmade 166 förväntansfulla dansgäster. De möttes av en imponerande ljusuppsättning i taket En skapelse liknande ”kristallkrona” i modernt utförande. Designer och idémakarna var Bengt och Bertil. De måste minst sagt vara akrobater Tjusigt var det!
I övrigt gick allt i sin ordning logen lövades med björk. Borden dukades vit duk gul och blå servetter, sommarblomster. Kl 17.30 kvällens höjdpunkt då serverades grillade grillad gris med potatissallad, grekisksallad äppelmos, rabarberchutney och lite annat smått och gott.Tack våra grillmästare Anders och Staffan bra grillat och gott.
Sedan var det dags för dans till Callinaz orkester. Som är ett fantastisk musikaliskt band. De spelar många olika instrument inget är för inspelat. Häftiga scenkläder. Musik övervägande från 50-60 talet i modern version. Allt förmodernt och snabbt tyckte många av dansgästerna. En del tyckte det var toppen bra dansmusik. Det blev väldigt omtumlande.Tack Callinaz ni är oerhörda musikaliska och spelar bra, musikstil passar inte riktigt alla åldersgrupper. Lycka till Callinaz i Malung.
Dessutom var det ganska många dansgästerna som inte gillade dubbelspel.I fjol var det kritik mot enkelspel för man han inte tillbaka till bordet förrän nästa dans var på gång. Ja,nästa år kommer det bli enkelspel och orkester som spelar kramgoa låta.
Tack alla dansgäster.Tack styrelsen med respektive.Tack Lisbeth, Anders, Ulla, Ingemar, Eva-Karin, Jonas, Åsa, Agnetha och Stefan.

Önskar er alla en trevlig midsommar och en varm skön sommar
Tack för ordet Ann-Marie, ordförande

Pass upp! Det finns platser kvar till Logdansen 17juni kl 17.30.

I mysig herrgårdsmiljö och lövad loge serveras grillad gris
med tillbehör. Insläpp kl 1700. Dans till Callinaz orkester från kl 19.30 – 2400
Plats: Fjerrestadtorp, Vallåkra.
Pris: 350kr per person Anmälan är bindande.Bankgiro 761-1130
Anmälan görs till Kjell 076-866 50 40, Lena 070-589 92 60.
Du ska ta med dig: sittdyna, bestick, kaffekorg och andra drycker. Läsk, lättöl och vatten finns att köpa.

Vill du enbart dansa kl 19.30-24.00 är priset 150kr.Betalas på plats. Anmälan till Kjell eller Lena se ovan.
Du ska ta med dig:sittdyna,kaffekorg och andra drycker. Läsk, lättöl och vatten finns att köpa.

Varmt Välkomna!