Det blev en trevlig Långfredagsfesten med många glada dansgäster

Äntligen Långfredag! Vi i styrelsen med respektive startade kl 09.30 med lätt frukost. Diskuterade samman oss om allt som skulle göras inför kvällens påskbuffé och dans. Det var vi i virvelvindens styrelse med respektive som skulle fixa påsk buffén. Allt gick som på räls. Alla visste vad som skulle göras. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten. Få till det med finish och vilka fina dekorationer de gjorde. Lokalen iordningställdes av idérika herrar.De stod för dukning och utsmyckning av danslokalen.Bland annat hängdes ljusslingor och påskkärringar upp. Påskliljor på borden.Tjusigt påskris fixade Agneta och Stefan som är kursdansare.Tack. Så duktiga alla var! Dolda talanger? Det blir kanske heminredning med Ernst och matlagning Mat Tina framöver.
Klockan 17.00 var det dags att öppna dörren för 98 dansgäster som kom för äta påskbuffé.Ajax orkester spelade till bordsvisorna.Stämningen var på topp.Många dansgäster talade om att det var gott och trevligt.
Klockan 19 00 var det dags för Ajax spela upp till dans.Det kom ytterligare några dansare.Under pausen passade vi i styrelsen på att göra ett påsk spexa för våra dansgäster. Vi var påskkärringar och tuppar dansa in till polka som Ajax spelade. Vi önskade glad påsk.Pricken över i:et blev det när Anita och Lisbeth kom in och spelade dragspel och sjöng visan om hönor och tuppen. Kl 23.30 var det dags för kvällens sista dans.Tack alla dansgäster för ni kom.Tack Ajax ni spelade fantastisk bra dansmusik.Tack Louise, Sofie och Caroline ni gjorde ett utmärkt bra jobb som tog hand om köket och disken. Tack lotterikommittén att ni provade ett nytt sätta att sälja lotter. Tack alla styrelsemedlemmar och respektive kanon bra jobbat.Tack Karin för du städar efter oss.

Ann-Marie, ordförande

Kursavslutning en fantastisk kväll

Tiden far i väg precis som ett vårrus! Tänk för 12 dagar sedan var det en speciell kurskväll. Det var fösta gången våra tre danskurser dvs nybörjare-fortsättning-och påbyggnadskurs hade en gemensam avslutning. 63 dansare av 76 möjliga deltog. Vilken bra uppslutning! Dansprogrammet var sammansatt av våra dansledare som hade tagit hänsyn till alla tre gruppernas danskunskaper. Alla kunde vara uppe på dansgolvet för det mesta. Det blev mycket dans,skratt och glädje. I pausen serverades mycket god kycklingpaj med sallad och bröd till självkostnadspris. Maten blev uppskattad av dansarna.Levererad från Magnus Kristianssons restaurang. Tack Magnus smarrigt gott! Våra duktiga/skickliga dansledare: Bente och Jan, Ronny och Solveig tackades för en lärorik kurstermin med blomstergrupp och presentkort som var från samtliga dansare. Kommer jobba vidare på att nästa år blir det en ny gemensam vårkurs avslutning nästa år.
Kursstart till hösten: Nybörjare onsdag 20sep kl 18.00, fortsättning tisdag 19 sep kl 19.00 och påbyggnad onsdag 20 sep kl 19.30.

Det som står närmast på programmet är Långfredagsfest med påskbuffé (mer information finner du på sidan nedanför) glöm inte anmäl er garanterat gott och trevligt, en och annan överraskning. Dans till Ajax orkester.

Hälsningar
Ann-Marie, ordförande