Det har hållits årsmöte 28/1-17

Till årsmötet kom ovanligt många medlemmar 34 personer (bruka vara kring 20). Mycket glädjande. Det har gått bra för Virvelvindens dansförening som har haft ett framgångsrikt år 2016. Våra danskurser har gott mycket bra. Vi har även starta en nybörjare kurs. Och lyckats med öka antalet dansgäster under 2016. Det har lett till att föreningen har en god ekonomi. Vi har under året jobbat med små förändringar som har gett resultat. Det kan relateras till idérikedomen är stor inom föreningen.
Det finns ett ordspråk som säger: En idé är en märklig sak. Den fungera inte med mindre än att du gör det.
Det blev ingen förändring i styrelsen dvs att styrelsen kommer bestå av samma personer 2017 som under 2016. Vi i styrelsen tackade för fortsatt förtroende och ser framemot nya utmaningar 2017. Årsmötet avslutades. Alla mötesdeltagare blev bjudna på grillbricka med potatisgratäng och potatissallad. Kaffe och tårta.
Återkommer om några dagar med ett litet reportage från danskvällen 28/1
Tack för ordet Ann-Marie, ordförande

Nu drar vi i gång en ny vårsäsong med danskurser och danskvällar

Denna veckan har vi börjat våra danskurser se under flik kurser.

Första lördagsdansen är 28/1 kl 1900-23.30. Obs tiden! Det är Anders & CO som spelar upp till dans

Det är Årsmöte kl 1600. Vi bjuder på en lätt förtäring för de som deltar i årsmötet. Ingen föranmälan.

Till pausen finns det möjlighet att köpa kaffe, te, vatten, läsk, smörgås och kaka.

Information: Kjell 076-8665040, Kenneth 070-5504729.

När är det Lördagsdans se under flik dansprogram

Varmt Välkomna

God fortsättning 2017.

God fortsättning alla dansare och läsare av denna sidan. Förlåt att det varit tyst ett tag med skrivandet på vår hemsida. Äntligen är man åter i gång efter ha varit utan fungerande nätanslutning i nästa 3 veckor. Så här kan det bli i vår tekniska IT-värld när man byter från kabel till fiber nätverk.Lovar att det varit lätt att hålla sig för skratt under dessa veckor.

En liten återblick över vad som hänt senaste månaden. Annandag jul var det dans Det var samma dag som stormen Urd drog in över Skåne och folk uppmanades stanna hemma.Vi i styrelsen var för hoppningsfyllda och funderade över hur många dansgäster kommer i kväll? Oj inget skrämmer de dansglada. Vi blev 70 personer som dansade till Jacpots dansband som spelade bra och skön dansmusik.Det var en varm och mysig stämning, allt medan stormen härjad på utanför fönsterna. Tack alla dansare ni är fantastiska! Tack styrelsemedlemmar med respektive för gott samarbete.
Ann-Marie, ordförande