Årets logdans blev en toppen kväll

Det blev inget regn när vi kl 17.00 öppnande portarna för årets logdans. Vilken lycka! In strömmade 180 förväntas fulla dansgäster som var imponerade av hur en gammal loge kan förvandlas till en vacker mysig festlokal. Väggarna var Björkklädda. Borden snyggt dukade med vita dukar, blå och gula servetter. Sommarblomster på varje bord. Det blev lite problematiskt kvällen innan när vi skulle spika i hop dansbanan. Tänk att behöva göra det utan Ingemars ledning. Ingemar var på en välförtjänt semester. Hur skulle det gå? Det var inte det enklaste. Hur som helst till slut blev det en dansbana som det gick att dansa på. Ja,som det gamla ordspråket lyder: träning ger färdighet!
Alla i styrelsen med respektive, våra lantbrukare Ingemar (ersättare Jonas) och Anders samt deras fruar hade under några dagar hjälps åt att trolla fram en fantastiskt vackra loge samt alla organisation kring logdansen. Kl 1730 började festen. Det serverades grillad gris (svensk gris från Marieholm) med potatissallad, grekisk sallad. Äppelmos och lite annat smått och gott. Tack våra grillmästare Anders och Staffan kanon bra grillat Sedan var det dags för dans till Bob Stevens orkester. Oj vad det dansades. Ingen kunde sitta still till den medryckande härliga dansmusik som Bob Stevens levererade.Tack ni spelar fantastiskt bra. Det blev en toppenkväll.

Tack alla i styrelsen med respektive.Tack Lisbeth, Anders och Ulla,Ingemar och Eva-Karin,Jonas, Agnetha och Stefan,Ted samt alla dansgästerna.
Hälsningar Ann-Marie, ordförande
Önskar er alla en trevlig midsommar och en varm skön sommar

Pass upp! Det finns ett få tal platser kvar till Logdansen 18juni kl 17.30.

I mysig herrgårdsmiljö och lövad loge serveras grillad gris
med tillbehör. Insläpp kl 1700. Dans till Bob Stevens orkester från kl 19.30 – 2400

Plats: Fjerrestadtorp, Vallåkra.
Pris: 300kr per person Anmälan är bindande.
Anmälan göras till Kjell 076-866 50 40, Lena 070-589 92 60. Eller direkt på Virvelvindens Bankgiro 761-1130 senast 10 juni.
Du ska ta med dig: sittdyna, bestick, kaffekorg och andra drycker. Läsk, lättöl och vatten finns att köpa.

Varmt Välkomna