Vad roligt att så många kom till Långfredagens dansen

Äntligen Långfredag! Vi i styrelsen med respektive startade kl 09.30 med lätt frukost. Diskuterade samman oss om allt som skulle göras inför kvällens påskbuffé och dans. Det var vi i virvelvindens styrelse med respektive som skulle fixa påsk buffén. Allt gick som på räls. Alla visste vad som skulle göras. I köket fanns damer med flitiga händer. De var fantastiska på lägga upp maten. Få till det med finish och vilka fina dekorationer de gjorde. Oj oj de kan lätt ställa upp i matlagning på TV. Lokalen iordningställdes av idérika herrar.De stod för dukning och utsmyckning av danslokalen.Bland annat hängdes ljusslingor och påskkärringar upp. Placerade ut fina gula begonior skänkta från Görarps Blomcenter. Det sattes fjädrar i påskriset. Så duktiga de var! Dolda talanger? Det blir kanske heminredning med Ernst framöver!
Klockan 17.30 var det dags att öppna dörren för 92 dansgäster som kom för äta påskbuffé. Jackpots orkester spelad bordsvisor. Stämningen var på topp.Maten blev uppskatta. Många dansgäster talade om att det var mycket gott och trevligt.
Klockan 1930 kom ytterligare 29 personer och det dags för Jackpots spela upp till dans.Totalt blev vi 122 dansare. Under kvällen fick Virvelvindens dansförening besök av påskkärringar som delade ut påskägg. kl 24.00 var det dags för kvällens sista dans. Vad roligt att så många kom. 122 dansare. Det blev rekord. Tack alla dansgäster för ni kom.Tack Jackpots ni spelade fantastisk bra dansmusik.Tack Louise, Sofie och Caroline ni gjorde ett utmärkt bra jobb som tog hand om köket och disken. Tack alla styrelsemedlemmar och respektive kanon bra jobbat.Tack Görarps Blomcenter.

Tack
Ann-Marie, ordförande.

Vårens kursavslutning 15-16 mars 2016

Helt plötslig hade nästan tio dansveckor gått. Otroligt! Redan var dags att planera för kursavslutningen. Vad vi skulle äta? Tillsammans med dansarna framröstades räksmörgås och köttpåläggs macka. Ett gemensamt beslut fattades att tisdags-och onsdagsgruppen skulle ha avslutning var för sig. Tisdagsgruppen 15 mars och onsdagsgruppen 16 mars. Dansare som ville komma på varandras avslutning så var de välkomna. Det var en del som tog tillfället i akt att dansa båda kvällarna.Stämningen var på topp med många goa skratt. Vi dansare poäng bedömdes. Det var en kul grej från våra dansledare Ronny och Solveig, Bente och Jan.
Kan de möjligen ha tittat på Let´s dance! Virvelvindens dansförening har fantastiska pedagogiska och duktiga dansledare. Det leder till att vi dansare också blir duktig och tycker det är roligt med gammaldans samt vi längtar till kurskvällarna. Uppskattningen till våra ledare blev bland annat blommor och ljus.
Höstens kurser börjar 20/9 kl 1900 och 21/9 kl 1930. Finns det intresse för nybörjarkurs kör vi i gång den 20/9 kl 1800
Närmaste på programmet: 18/6 logdans på Fjerrestadtorp logdansen med grillad gris.Teckning
Tack allesammans
Hälsningar
Ann-Marie, ordförande

Långfredagsfest med påsk buffé

Tiden går fort! Snart är det dags för vår populära långfredagsfesten med Påsk buffé 25 mars kl 17.30 på Grönadals Bygdegård i Vallåkra.
Insläpp 1700
Dans till Jackpots orkester 19.30-24.00

Meny: Påskbuffé,läsk eller öl. Kaffe och kaka serveras i pausen.
Pris: 300kr per person inklusive inträde.

Om du inte vill äta utan bara dansa kl 19.30-24.00 är inträdet 150kr inklusive kaffe och kaka i pausen (ingen anmälan).
Anmälan till påsk buffé är bindande, sker genom inbetalning på Bg.nr.761-1130 senast 18 mars.
Information Kjell 076-8665040 Kenneth 070-5504729

Varmt Välkommen

Debuten med dropp in Soppkväll 27/2 med dans blev en lyckad satsning

Så var det 27 februari. Vi i styrelsen såg verkligen framemot med spänd förväntan på dropp in soppkväll. Vad skulle det resultera i? Hur skulle det gå! Det var ingen teckningskväll utan verkligen dropp in precis som på Mac Donalds.Klockan 18.00 droppade första dansgästerna in och fylldes på efter hand. Det serverades ärtsoppa, bröd, smör ost, pannkaka, sylt och grädde som var tillagad av Magnus Kristiansson Restaurang. Våra dansgäster uppskattade den goda maten och enkelheten med dropp in systemet från kl 18.00 till 19.15.Det var 70 personer som åt ärtsoppa och pannkakor. Vi blev 80 personer som dansade till Sweedz orkester från kl 1930

Tack Magnus för väl tillagad och goda ärtsoppan, pannkakor med grädde och jordgubbssylt som också var hemlagad.Smarrigt.Tack Sweedz härlig tuff dansmusik. Tack alla ni som kom till vår dropp in och dansafton.Tack styrelsen med respektive.
Vi i styrelsen upplevde att det blev lyckad satsning. Vi fick med glädje radera ut de frågetecken som vi hade i början av denna lördag.

Hälsningar från styrelsen i Virvelvindens dansförening.
Ann-Marie,ordförande