Sammanfattning av styrelsemötet 14/1-16

Här kommer en kort sammanfattning av vad som avhandlades på styrelsemötet 14/1. Inga detaljer omnämns. Vi vill delge våra medlemmar lite kort information om mötet. Vi hade bjudit in våra dansinstruktöter som deltog i första delen av mötet. Diskussion om dansutveckling/förnyelse.
Sedan var det planering inför nästa danskväll 30/1 och förberedelse inför årsmötet som hålls kl 16.30 samma dag. Vi enades om att menyn till de medlemmar som deltar vid årsmötet kommer att bestå av: Exotisk bricka och potatisgratäng. GRF har meddelat att deras årsmöte hålls 22/5 Skepparlövs Golfklubb i Kristianstad.
Nästa styrelsemöte planerad till 15/2.

Hälsningar
Ann-Marie Olsson ordförande.

Danskurserna starta vecka 2

Nästa vecka drar vi igång med danskurser.Tag chansen till “dansmotion” bra för knopp och kropp. Tisdag 12 januari börjar fortsättningskurs kl 19.00-2100. Onsdag 13 januari börja påbyggnadskurs kl 19.30-21.30. Pris 400kr för 10 gånger. Medlemsavgift 100kr. Är du medlem i någon annan GRF-förening gäller det medlemskapet. Vill ni ha fika i pausen tag då med fikakorgen. Plast: Grönadal Bygdegård Vallåkra. Välkomna
Ann-Marie, ordförande

Många danslystna kom annandag jul.

Annandag jul mötte våra dansgäster av härliga juldofter från glögg och pepparkakor som vi bjöd alla dansarna på. Danslokalen var julsmyckad. Det gav en mysig dansstämning som några dansgästerna uttryckte det.Till pausen fanns det möjlighet att köpa ägg/sill-skinka- och ost smörgås,kaffe/te,vatten och läsk.Lotteriförsäljning.Grattis till er som vann. Liljas orkester stod för dansmusiken. De spelade fantastiskt bra.Tack Maria och Rasmus. Du som läsare undra kanske över hur många vi var? 90 personer.
Nu ser vi framemot ett nytt spännande dans år 2016.
God fortsättning önskar vi i styrelsen
Ann-Marie, ordförnande