Sammanfattning av styrelsemöte

Vi vill utveckla intresset för föreningen och för föreningsmedlemmar. Här kommer en kort sammanfattning av vad som kan avhandlas på ett styrelsemöte.Inga detaljer, men lite kort information från mötet 8 december. Vi diskuterade: senaste danskväll 31 oktober samt planering av kommande danskväll 26 december. Dansarnas bemötande sins emellan. Vad kan vi göra för “sittande” damer som inte blir uppbjudna. Rapport från GRFs halvårsmöte som hölls 18 oktober i Löberöd. GRFs årsmöte kommer hållas i Kristianstad någon gång i Maj månad.
Virvelvindens dansförening håller årsmöte 30 januari kl 16.30 på Gröndals Bygdegård i Vallåkra. Det är år 2016 första danskväll då spelar Remlens orkester kl 19.30-24.00. Önskar er alla God Jul och Gott Nytt År.
Tack för ordet
Ann-Marie, ordförande

Höstens danskurs avslutning- 2015

Den 24 och 25 november anordnades en gemensam kursavslutning för båda dansgrupperna i Virvelvindens dansförening. Det var kursdansarna och dansledarna i tis-och onsdagsgruppen som fattade beslutet om en gemensam avslutning i två omgångar. Vid båda tillfällena fanns det en blandning av dansare från båda grupperna. Totalt deltog 68 dansare.
Det hela började kl 1900 och dansarna visade upp sina färdigheter dvs rätta danssteg till rätt dans i rätt riktning. Danssteg och riktning gick vid något tillfälle åt olika håll. Det relaterade till många goa skratt, en lättsam och avspänd danskväll.Både dansare och ledare bjöd “på sig själva. Det leder till att dans är roligt och många glada leenden!
I halvlek serverades smörgåstårta/landgång med sallad, dryck till självkostnads pris.Ledarna tackades för en mycket trevlig och lärorik hösttermin. Alla dansare och ledare belönade med lite extra energi i form av kabel och isoleringsband i ätbar form.

Välkomna åter till vårens kurser 12 och 13 januari-2016.

Vi styrelsen önskar er alla
God Jul och Gott Nytt År!

Ann-Marie, ordförande.