Oktoberfest på Grönadals Bygdegård Vallåkra

31 oktober bjuder vi in till Oktoberfest kl 17.30 Dörrarna slås upp kl 17.00

Meny:
Mustig oxköttsgryta med svamp och syltlök. Purjolöksfräst ris, kokt potatis.
Hemkokt lingonsylt fräscha sallader serveras till. Läsk, öl vatten.
Kaffe och hembakad apfelstrudel med vaniljgrädde i pausen.
Pris 300kr/person, inklusive inträde.
Cateringfirma Magnus Kristiansson lagar och servera maten.
Sweedz orkester bjuder upp till dans kl 19.30-24.00.
Anmälan är bindande. Sker genom inbetalning på Bg.nr 761-1130. Senast 25 oktober
Om du inte vill äta, enbart dansa är inträdet150 kr inklusive kaffe och kaka i pausen (ingen anmälan)

Välkommen

Information: Kjell 076-8665040, Kenneth 070-5504729

Räkaftonen blev en succé

Det var första gången det ordnades räkafton. Vi såg möjligheten att göra något extra för våra dansgäster och föreningen. Kl 09 samlades en pigg förväntas fylld styrelse med respektive för smycka entré och danslokal.
Entrén förvandlades till en festlig entré med ljusslinga. Klädde träpelare med rönn kvistar som genom ljusslingan lyste med sina röda bär. Väl innanför dörren skulle en väldoftande arom sprida känslan av någonting extra på gång. Det placerades ett bordet med mängder av spännande av tvål i alla möjliga färger insvept i tunt grönrutigt nät. I taket hängdes ballonger och girlanger upp. Matborden placerade på dansgolvet. Dukades snyggt i räkans tecken. Ballonger,ljuslyktor och girlanger sattes upp. Pelarna smyckades med murgröna och rönnbär. Buffébordet placerades i verandan.
1730 startade räkaftonen. Det serverades rikligt med räkor med läckra tillbehör från Magnus Christianssons catering, kaffe på maten samt äppelmaräng med vaniljsås i pausen. Det åts så det sa smack alla tyckte det var så gott. Det sjöns bordsvisor under ledning av Kenrix orkester. Stämningen var på topp. Kl 1930 spelade Kenrix upp till dans. Fantastisk bra dansmusik. Våra dansgäster lämnade mycket positiva kommentarer. Tack alla dansgäster. Tack Kenrix orkester.Tack alla i styrelsen och respektive Ni är alla fantastiska.
Ann-Marie Styrelseordförande.