Nu är det dags för dans lördagen 27/1 kl 19:00

Kom och dansa till populära Ingvar Fahst orkester.
Plats: Grönadahls Bygdegård,Ryavägen 38 Vallåkra
Insläpp kl 18:30
Till pausen finns det möjlighet att köpa smörgås,kaffe/te, vatten öl och läsk.Har du avvikande kost exempel gluten,laktos fri kost var vänlig meddelar oss senast förmiddagen 27/1. Så vi får möjlighet att erbjuda dig lämplig fika.
Varmt Välkommen

Samband med danskvällen 27/1 hålls årsmötet kl 16:00.
Efter mötet bjudes alla mötesdeltagare på en lätt förtäring dryck ock kaffe
Varmt Välkommen

Information:Kjell 0768 66 50 40 Micke 0708 25 51 64

Trevligt! Årets sista danskväll-annandag jul blev välbesökt.

Förberedelserna inför kvällens dans gick lätt och elegant.Fantastisk styrelse med respektive fixade iordningställandet av lokalen som till vardags användes till skollokal,till en julsmyckad danslokal. Inför kvällens fika breddes cirka 100st smörgåsar med olika pålägg. Allt var klart på två timmar.Tala om teamwork. Tack alla.
Klockan 17:30 möttes våra dansgäster av härliga juldofter från glögg och pepparkakor som vi bjöd alla våra gäster på och julsmyckad danslokal. Några dansgäster uttryckte:” att det gav en trevlig dansstämning”. Kvällens dansmusik stod Jackpots dansband för. De levererade bra variationsrik dansmusiken blandat både modern och gammalt från olika årtionde bland annat Sven-Ingvars. Gammaldans till modernt musikval. Tack Jackpots. Du som läsare detta undra kanske över hur många vi var? 105 personer.Tack alla som kom. Grattis till er som vann på lotteriet. Tack Jenny som städar efter oss.
Nu ser vi framemot ett nytt spännande dansår 2018.
Nästa danskväll 27/1 till Ingvar Fahsts orkester
Årsmöte kl 16:00
Hälsningar Ann-Marie

Ta chansen att dansa ner julmaten 26/12

tillsammans med Virvelvindens dansförening.Dans till Jackpots dansband från kl kl 18:00-22:30 Dansstil två moderna och en gammal.
Plats Grönadals Bygdegård, Rya vägen 38 Vallåkra
Insläpp kl 17:30 Virvelvinden bjuder på glögg och pepparkakor före dansen börjar

Till pausen kl 20:00 finns det möjlighet att köpa smörgås: ägg och sill, skinka med rödkål, ost
Kaffe, te, vatten öl läsk.
Information: Kjell 0768 66 50 40, Micke 0708 25 5164
Varmt välkommen

Virvelvindens dansförening passa på och önska er alla en riktig god jul.

Avslutning höstens danskurser

Tänk vad tio dansveckor går fort! Så ja, var det dags med kursavslutning 28/11 avslutning för tisdagsgruppen och 29/11 avslutning för onsdagens båda grupper dvs nybörjare- och den avancerade gruppen. Vilket härligt gäng och vilka danser vi har lärt oss. Ibland har vi farit runt på dansgolvet som “yra höns”. Våra fantastiska och skickliga dansledare Ronny och Solveig, Bente och Jan har en pedagoiska utlärningsförmåga och en stor prortion tålamod lyckats med att få upp våra danskunskaperna på en 10-poängsnivå. Vilken prestation ni har åstakommit med dessa dansgrupper. Ronny och Solveig har valt att hoppa av dansledareskapet för möta en ny tidsperiod ungt pensionärsliv. Ronny och Solveig tack för tretton härliga terminer med mycket skratt och dansglädgje. Virvelvindens kursdansare dansar vidare till nya dansledare Leif och Britt önskar er välkomna och lycka till. De kommer få hjälp och stöd av Bente och Jan som är våra klippor i “dansnavet”. Det severades skink-och räkbommer till självkostnads pris. Tack alla dansare och dansledare ni är guld värda.

Hälsningar
Ann-Marie

Vilken höstfest . Tack alla dansgäster

Hej alla läsare
Tänk att få vara inomhus på Grönadal när regn och blåst piskar mot fönsterrutorna. Äta gott och dansa till Kenrix stämningsfulla och glada dansmusik både gammalt och nytt. Det är höstmys!
Den här höstkvällen var det många som virvlade runt på dansgolvet med Tindrande ögon, Kejsarinnans tango och Jag ringer på fredag.Ja listan kan göras lång.Tack Kenrix för er fina dansmusik. Maten var utsökt god.Tillagad av Magnus Kristiansson.Tack Magnus och Anne. Vist är det något speciellt med hösten eller? Tack Casper och Lova för ni tog hand om disk och kaffekokningen. Det skötte ni jätte bra.Tack styrelsen med respektive och Lisbeth, Gudron och våra dansgäster utan er hade inte Virvelvinden klarat sig. Tack Jenny för du städar efter oss.
Nästa dans är Annandag jul26/12 kl 18:00- 22:30. Dans till Jacpots dansband. Virvelvinden bjuder på glögg och pepparkakor. Välkommen.

Tack för ordet
Ann-Marie, ordförande

Höstfest 28 oktober

Nu när det blir mörkare är det skönt att lysa upp tillvaron. Vad passar då bättre än en höstfest
28 oktober kl 17:30.Välkommen!
Insläpp kl 17:00 Plats:Grönadals Bygdegård,Rya vägen 38 Vallåkra.

Kenrix spelar upp till dans kl 19:00-23:30

Meny: Schnitzel med kapris, sardeller, stekta kulpotatis, ärtor och grönsallad
Kaffer, choklad efter maten
Hembakad apfelstrudel med vaniljgrädde till kaffet i pausen
Pris 300 kr/person,inklusive inträde. Cateringfirma Magnus Kristiansson.
Anmälan är bindande. Kan göras till Kjell 076-8665040, Micke 070-8255164 eller direkt på bankgiro. Avgiften måste vara på Virvelvindens bankgiro 761-1130 senast 23 oktober.
Om du enbart vill dansa är inträdet 150 kr inklusive kaffe och apfelstrudel med vaniljgrädde. Ingen för anmälan

Tack alla dansgäster för att ni kom till räkaftonen.

Lite annorlunda inledning av danskvällen. Allra först gavs det en kort information om hur räkan kom till Sverige 1902. Hur de svenska fiskarna i Kosterfjorden lärde sig fånga och koka denna ljuvliga läckerhet. Därefter var det dags att inta denna festmåltid. Man kan alltid fråga sig var en sådan inledning har med modern gammaldans att göra! Det får varje läsare själv fundera över.
Tack Ingvar Fasths orkester bra dansmusik som smittade av sig med många danslystna på dansgolvet.Tack Magnus Kristiansson,cateringfirma för ni fixade en utmärkt god Räkbuffé och äppelmarängtårta. Smarrigt!
Tack styrelsen med respektive för ett bra samarbete.Tack Jenny för du städade efter oss. Ni är toppen.
Ann-Marie, ordförande